SOMMARENS SKÖNASTE FYND
ÄR BAKLUCKELOPPIS I HÅGELBY!

 

Gillar du gamla prylar och skattjakt? Pallra dig bums iväg till Bakluckeloppisen i Hågelby! Bakluckeloppisen i det gröna är som sommar i ett nötskal: Sälj själv eller fynda järnet på loppisfältet som gjort för somrigt spring i benen! Strosa runt bland raderna av bakluckor med drösar av pryttlar, mojänger och mackapärer. Ta en korv och kaffe i gröngräset och känn livsandarna vakna.

Här i Hågelbyparken - mittemellan Tumba och Alby - slår vi upp portarna till den fantastiska loppisvärlden. Somrigare kan det inte bli!

FRI ENTRÉ OCH PARKERING FÖR BESÖKARE!

HITTA HIT - KLICKA HÄR!        ÖPPETTIDER - KLICKA HÄR!

   

LOPPISEN 2021 ÄR CORONAANPASSAD - LÄS MER HÄR!

LOPPISFIKA

Enklare fika, korv och kaffe finns att köpa inne på loppisen. Slå dig ner i en solstol på loppisbeachen och låt sommarstämningen blomma!

TILLGÄNGLIGHET

Loppisen håller till på naturliga fält, så marken är inte helt jämn. Underlaget är gräs. Området är stort, så det kan vara lite avstånd ibland. Om parkeringen närmast loppisen är full finns alltid möjlighet att släppa av passagerare på avstigningszonen längst fram på besöksparkeringen. Detta gäller även färdtjänst. OBS! Det är INTE tillåtet att stanna till längs landsvägen, inte ens för snabb avstigning! Använd i stället avstigningszonen på besöksparkeringen.

Toaletter finns i samma byggnad som Café Anna Giertz inne vid Hågelbyparken, någon minuts promenad från loppisen.

 

link link link link link link link link link link